Barevný podzim s volavkami

V nejkrásnějším podzimním čase jsme znovu zavítali do Krušných hor. Tentokrát byly hlavními hvězdami volavky popelavé a naše štěstí v neštěstí, když jsme zjistili, že se rozbilo stavidlo a my jsme přišli k vypuštěnému rybníku.

Začátek byl opravdu plný překvapení. Hned ráno po příjezdu jsme zjistili, že u rybníka, kde se měly fotit volavky s rybami se protrhlo stavidlo a celý rybník je prostě fuč. Nakonec vše dopadlo ještě lépe, než jsme plánovali, protože v posledních dvou mělkých kalužích se fotilo daleko lépe.

I orlovi se mělká voda líbila mnohem více a byl o to ochotnější dát si ve vodě rybku. Navíc, vyhazovat si rybky do vzduchu byla pro něj evidentně skvělá zábava.

Po obědě už přišli na řadu chlupáči. Jezevčice Píďa kolem nás jako vždycky nadšeně pobíhala a ve spadaném podzimním listí jí to moc slušelo.

Pak se šla s námi podívat i k nedalekému rybníčku.

2019-10-12 Krusne 3062019-10-12 Krusne 306

Mladého lišáka jsme si nechali na konec. Na nedalekém kopci nám zkušeně pózoval v protisvětle mezi kameny a šípky, a vypadal jako ve svém živlu. Díky tomu, že je ještě mladý, byl velice zvědavý, a tak každý přesun fotografa způsobil novou zajímavou pózu lišáka. Určitě z něj do budoucna vyroste ještě zajímavější model.